Sjuk natt med dom bästa!:)

HAHA sjukt kul med Karro Erika och Martina igår och idag asså! Vi sov hemma hos Martinas farsa så vi va ensamma hemma sjukt kul! Vi skratta så vi tjöt och allt vad vi gjorde hahahah jag och martina låg på golvet och tjat för vi garva så mycket! HAHAHAHA.. Vi hade as kul sen drog vi ut och skulle träffa några så kom dom och Karro gjorde så vi garva hela tiden så fick dom damp på henne och slog ner henne? :s omfg psykfall.... jaja så Jag Karro och Martina gick in sen kom Erika efter ett tag hennes mobil hade dött så hon fick sitta ute och frysa i en kvart innan vi hittade henne, fett synd asså! aja sen va vi inne ett tag och kom på att toapappret va slut så vi skulle dra till donken och käka och ta servetter där ... xD hahahaa , aa så stog vi och väntade på bussen i 30 min sen kom vi på att den hade slutat gå halv 12 och vi va där typ vid 1 till halv 2? hahahahaha aa så vi drog in igen och chillade :) sen så martina att det fanns en mack som va nattöppet så skulle vi dra dit kl 3 på natten ... och så kom några i en bil och jaga oss , Karro och jag fick fan PANIK!! hahahahah så gömde vi oss överalllt och när vi kom fram till mackarna va dom stängda så fick vi damp på martina och så gick vi hem igen ... HAHAHAH ska inte berätta vad vi kollade på för filmer HAHAHAH.... våran humor x'D sen kolla vi på "bort spolad" och sen gick vi och la oss och baräddade spökhistorier, sen somnade vi och vid halv 12 ringde min mamma och väckte oss .. men Karro hade tydligen redan vart vaken ett tag så hon stog och glodde på oss ... HAHAHA :) fett söt! sen drog jag hem och la mig och sov till kl 6 typ x) sen snackade med mamma och pappa ett tag och sen käka vi sen kolla jag och Sandra på film. och nu gör jag inte så mycket inte trött men behöver sova så jag pallar va vaken imorgon!! Ska ju sova över med Lina, Martina, Karro, Erika och Sara :) kommer bli sjuuukt! :) jaja nu ska jag väl kolla på någon film och hoppas på att bli trött :) puss:*

Hahahhahah dagens!

Vi stig och rökte på Martinas balkong och det blåser som in i helvete som ni kanske vet haha! Och karro tappa sitt paket på grannen unders balkong så jag fick gå ner och be om dom och han drog en kvart och berättade om hur man blir när man röker.. Jag bah: aa det är mitt sista paket! Hahahhahahahahha fett kul xD


Gud jul!

Hoppas alla får en bra jul!
Själv kommer jag sitta ensam på mitt rum och längta till den är över som vanligt :(
Får väl se om min kusin och syster vill hitta på något eller så...
Jaja ska inte förstöra eran jul nu så hoppas ni får det bäst puss :*


Inte ens julen kan man få va glad...

Seriöst vet inte hur länge jag pallar mer ... Du har förstört för mig i snart 15 år!!? Kan du inte fatta hur jag och min syster har det? Du kan inget mer än att klaga bråka supa och ännu mer klaga!!
Asså hur fan pallar man?
Skulle säkert va mycket bättre att få somna tills allt blev bra eller somna föralltid... Orkar inte den här skiten mer! Vad fan är dina problem?!


Jullov!:)

Då har man fått sina första betyg och är faktiskt nöjd!!! Inte ett enda F!:D
Dagen i skolan vi chill sen efter skolan va jag med diba david Stefan och Robin :) ganska kul! Hihi jag fick en klubba av Robin så han är min nya bästa vän!:D haha x)
Efter det åkte jag hem till malmslätt så gick Sandra och jag och köpte pizza!:)
Nu ska jag tchilla och längta till imorgon när min lilla älskling kommer!:)
Hare gött:*


lalalalalala ..:)

HAHAHAHHA känns ju jätte kul att få hem ett mail från lärare och han skriver att han fick kasta ut mig från fysiken igår för jag snackade för mycket , sen sitter mamma och skrattar as mycket åt det och mobbar han ..?x) normalt..? HAHA nae inte för att va MIN morsa? x)

Hur pallar du med dig själv..?:s

Fattar inte hur du kan palla att va så sur och bara tänka på dig själv hela tiden? HALLÅ!? Det finns flera här i världen om du inte har sätt? sååå patetisk, aa jag är inte perfekt men håller inte på som du och tror att alla gillar dig? Sry gumman du har helt fel vet du hur många som snackar bakom din rygg? Och det värsta med dig är att du försöker förstöra för mig och mina vänner? Asså alla skrattar åt dig! Inte undra på varför alla killar bara klagar på dig och när du kommer nära dom så går dom iväg? HAHA och du tror dom ens vill va med dom. Kolla dom i ögonen så ser får du se blickarna, sen efter kommer dom och klagar till mig om hur jobbig du är? Så sluta förstöra för mig iaf? Aa sen klagar du på mig när jag blir sur och är min mina vänner, jag har flera vänner som jag vill va med. Låt mig, dom snackar inte så mycket som du. Herregud ge dig..!?

Hålrumme!!! Eller..?

Haha aa kul att bli utkastad från fysiken efter 2 minuter?x) och får inte komma in på hela lektionen :)) jaja sånt händer ibland.. X(
Fått 2 julklappar idag:D en av älskling och en av Martina :)
Av matte fick jag världens gulligaste halsband!!:)
Och av Martina fick jag jätte fina örhängen!!:)
Hihi:* fett söta är dom!!

Men nu ska jag och Linnea fortsätta med att inte göra någonting :)))


Min personlighet förklarar vem jag är och min attityd beror på vem du är..

Kolla, alla mår dåligt. Aa jag har också klagat över att jag inte mår bra, men jag vet att flera har det värre. Jag är inte världens bästa människa. Jag mår dåligt och har det as svårt just nu, men jag försöker fixa till det! Jag klagar inte och blir sur på andra för det! Asså jag fattar inte vad det är men folket idag, alla klagar på alla. Kan inte alla bara sköta sitt eget?
Aa jag har som sagt inte det bra just nu, men jag klagar inte på mina vänner eller någon annan. Inte ens många som vet mina problem. Jag försöker och jag får hjälp av endel!
Jag ler i skolan och skrattar, jag visar inte så mycket att jag inte mår bra. Jag försöker inte tänka på det. Jag gör inte något stort av det bland folk, jag har dom som hjälper mig nu och jag är jävligt tacksam att dom finns.
Och jag vill inte gå in på detalj vad som händer i mitt liv. Det är 3 st som vet exakt ALLT, det är Camilla(en lärare), Bettan(kuratorn) och skolsyster.
Inte ens mina närmaste vänner vet allt!
Jag har slutat skära mig och förstöra mig själv, jag försöker se det bästa i mitt liv, jag har en underbar kille och några vänner som verkligen finns för mig och stöttar mig.
Jag vill inte längre va en sån som alla kan leka med, sen när det inte passar dom då är jag bara en att klaga och bli sur på? nej fyfan säger jag för såna. NI KAN VÄL IAF SÄGA VAD JAG HAR GJORT? :S
jaja nu ska inte jag bli som er och klaga utan nu ska jag sköta mitt och fixa mitt.
behövde bara skriva av mig lite ..
tillbaka till det jag tänkte skriva :)
Idag har dagen vart sådär, Började med musik ganska chill bara sjunga lite :p sen vikarie på engelskan, gjorde inte så mycket x) vikarie och film på svenskan , sen hade vi idrott hahaha vi ska göra en dans -.- sen son va tchill.
Skulle vart med Matte och Martina idag men blev ändrade planer så åkte hem direkt ..
Imorgon blir det nog att sova hos martina :) vi ska tchilla galet :) :*

kunglig och kaos dag ...

Dagen börjaade skit ... problem hemma och allt ... sen blev det inte direkt bättre ...:/ ska gå hos kuratorn mins 1 gång om dagen ... jajaja ... det är väl bäst så..
sen efetr drog man till stan men linnea och martina :D as kul , sen drog jag och martina till Skäggetorp hahahah sjuukt kul, vi träffade några killar as roliga ...x) haha sen vid 7 drog vi hem :) ahhahaha trodde vi skulle missa bussen så vi kuta allt vi kunde hahahahaha ... :)
sen kom jag hem och allt blev som vanligt ....:/
blev att köpa 2 bh:ar och 3 trosor (a) ahahhaha jag och martina köpte likadana :D<3
en svart bh, en leopard färgad och lila :) en svart, en lila och en leopard string (y) hihi :*

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor ....

Fattar inte hur ni tänker ibland.. först tjata om det sen krossa allt .. och ni tror att jag ska må bra av det eller? dåhar ni FEL, helt FEL! fucking trött på att få skit för vad andra gör...
Lovar den som förstör för mig  en gång till kan glömma mig helt! och den här gången håller jag det, inte tar tillbaka er!
Kan ni inte låta mig va glad någon gång?:'(

skiit trött :(

Är skit trött men har lovat min Bitch att va vaken till 00.00 , ah hon fyller ju fjortis imorgon. stackre linnea du ligger efter ;) jaja inte så många minuter kvar :)
idag va det skola iallafall sen drog jag Linnea Martina Karro Linsa och Elias till stan och så, eller Elias drog till bup och vi andra drog till närbutiken , Karro skulle ha snus och Lisa cigg x) sen skulle vi se om vi hittade till bup för vi skulle möta Elias ... haha gick inte bra vi frågade kanske 20 st om dom visste var det va? ändå hittade vi inte? XD
aja jag och martina drog och kissade bakom ett träd medan folk glodde? xD haha aa cepe , vi vet?:)
sen drog linnea till sina kusiner och vi andra skulle till frituna, men jag och martina drog till statiol (stavning...?) och tog ut pengar sen drog vi till coop nära och köpte choklad(a) *tjockisar*! :*
sen drog även vi till frituna och hade kul i omklädningsrumet x)
sen drog jag ut och träffade älskling (a) inte så länge men alltid något! han va ju inte i skolan idag :/ jaja kul:) sen drog vi in igen , sen vid 7 tog jag bussen hem x)
nu är det ca 12 minuter kvar till jag får sova!!! :D hahahah
imorgon är det ju Lucia så ska kolla på det i skolan :) och mina sötnosar är ju med hihi:) lycka till, till er !!:D :* joppas ni skämmer ut er :*
hahaha taskig jag är ... x) haha puss!
erkänn lika? :D hahahah vi är ju tvillingar ;)<3
11 MINUTER KVAR!!!

Tchill helg :)

I fredags vare feeeest :) hahaha fett kul med linnea och jessica , sen drog vi till gården i lambohovs gården och träffade Karro, Lisa, Martina, Erica och Thamer så drog vi och hade kul (a) haha sen drog vi tillbaka till gården och gjorde inte så mycket.. typ .. xD hahaha kvällen slutade helt kaos .. men ah blev bättre sen :)
Och igår drog jag hem , sen kom Jessica igen på kvällen och sov här , hon somnade typ halv 4- 4 och jag halv 5-5 .. för jag snackade ju med min lilla älskling i telefon (a) hihi.. ah sen idag åkte jessica hem typ 1-2 , sen har jag inte gjort så mycket :)
haha lite bilder här då :)
bjuder som fan ! hahahahaha , sjuk kväll!
haha fett söta :)
:)<3

japp, då har jag tid för att blogga x)

jaha , då har man pluggat matte och bioligi. klart jag lyckades få F i matten -.-
jjaja det är tråkigt så ska inte låte er bli allt för uttråkade (y)
blir inte så mycket bloggande från mig som ni märkt ..x') sorligt!
har inte tid och när jag väl har tid över till annat än plugga och shiit så sover jag? x) hahaha .. nejdå men är med kompisar och så :)
men lite om förra veckan och helgen då :)
i måndags åkte jag till skolan som vanligt.. men mådde inte bra så fick gå hem efter engelskan, sen va jag hemma hela tisdagen och onsdagen :/ hade skiiiit tråkigt , ni fattar inte asså :o jag LÄNGTADE tillbaka till skolan!? HAHAH, aa ni kanske inte tror det men men ;) så var det :D finns ju en preson som gör att jag vill till skolan hela tiden (a) tihiihi<3
sen i torsdags drog jag till skolan igen :) bara för att få träffa mattias (a) va inte helt frisk.. x) men såklart att han va försenad? :O haha jaja sen efter musiken fick jag träffa han :) AH JAG ÄR KÄR? VAD? hahahah.. damp .. ah...:/ x)
sen efter skolan tror jag att jag åkte hem direkt? mitt minne asså ... :/ HAHA
sen fredags skola som vanligt x) sen efter det tvingade jag och mattias, linnea att dra hem till henne hahah xD klart vi vann.. så drog vi hem till henne och chillade galet och som vanligt skrattade till vi tjöt xD och aah, mattias LYCKADES för första gången få upp min bh .... HAHAHHAAH så skulle linnea och mattias hjälpa mig att få på den .. men kunde dom? NEJ, eller jo ... men UTANFÖR tröjan .. xD HAHAHHAHA... då blev det mer skratt kan jag lova xD sen drog mattias hem :( :/ och jag pallade inte åka hem x) så sov över hos linnea :D och nej vi slutade inte snacka för att han drog hem? xD hahahah vi garvade bara mer ... hahahahhahahhahaaha så jävla KUL det va!!!
sen på lördagen blev jag hämtad någon gång vid 1 typ x) så åkte jag pappa och sandra och handlade ...x) drog vi hem och slappade galet x)
sen i söndags hände inte så mycket.. bara sov typ x)
sen igår va det skola igen, inte direkt bästa dagen men den funkade, finns ju alltid dom som får mig på bra humör när den bästa sviker :/
och idag blev det skola ah va väl också sådär men bättre än igår iaf (y) bara en sak som va värre :(
nu blir det Jersey shore :D<3
jaja , nu ska ni slippa mig :D<3
puss :*

RSS 2.0