dagen..

Dagen började med att gå upp kl 7 gick och la mig igen blev väckt 20 i 9.. ficade mig drog till rese vid 10 mötte sebbe, gick på stan och kollade lite skulle köpt 1 bh, ny bikini och ngn tröja.. men laddade bara på busskortet. xd sen drog vi hem till sebbe va ensamma hemma , så myste lite.. (a) drog hem vid 7 käkade sen datan och tv. nu blir det väl se på tv och se om det finns ngn rolig att snacka med .. men är inte på humör igen...
Imorgon blir det att sova hos sebbe.. sen på lördag drar vi till rimforsa och går på marknaden :) och träffa Kim på hennes jobb :) sen får vi väl se.. pallar inte blogga mer nu.. får väl se om jag bloggar i helgen eller så..

bilder säger mer än 1000 ord..

allt blir inte som man vill.. det får man leva med.. :/

44 grader!!;o

vaknade vid 7 imorse.. sen somnade om blev väckt av pappa och grannen som såklart skulle sätta på någon jävla maskin som lät as högt vid 9 typ.. så kunde inte somna om  så gick upp och kollade på tv ett tag sen gick ner oh kollade hur mke grader det va.. redan dig 11 va det 44 grader!! :O
sen har jag inte gjort så mke mer än att sola :p fortfarande sjuk men håller på att bli bättre :D snart kan jag träffa min älskling igen :D inte träffat han sen i söndags..:( och imorn ska han till sjukhuset.. USCH!! vill inte tänka på det.. HATAR sjukhuset!!

Härligt lov..

Joo.. lovet började ju bra.. har vart typ sjuk hela lovet. eller iaf förkyld och hostig. NU tycker jag att jag ska bli frisk! för jag behöver åka till stan i veckan också. Just nu har jag feber och jävligt hostig. Ibland kan jag inte ens andas? jätte kul början på ett lov!
aja alla dagar har inte vart dåliga för det :) har ju vart i bbg och vart med kompisar :D jaja snart blir jag frisk hoppas jag!

3 månader!<3

Jag älskar dig Sebastian! Dom här 3 månaderna med dig har varit dom bästa i mitt liv. Du är sjukt underbar på alla sätt. Du har hjälpt mig när jag mått dåligt och tröstat mig när jag gråter. Du ä4 fan allt för mig! Vad skulle jag va utan dig? Du är den som får mig glad och förtsätta kämpa när allt känns skit och jag inte pallar mer. Du är mitt allt, luften jag andas, marken jag går på. Bara tanken att förlora dig får mig att falla och börja gråta. Du är verkligen det finaste jag har. Ett liv utan dig skulle inte va ett liv det skulle va ett helvete! Minns varje stund med dig. Alla minnen är sjukt underbara. Att få va i din närhet är det bästa jag vet. Dina kyssar får tiden att stanna och problem att försvinna!
Hoppas du aldrig lämnar mig för jag kommer aldrig lämna dig! Hoppas du förstår hur mke du betyder för mig!
Jag älskar dig Sebastian Paulsson Gölin!<3 /Din Lollo! :*



Desing by; Jessica Kungen Carlsson !

Chaaaaaaaa!
jag har designat lollos blogg, eller snarare header!
Asså bruden är skit fin ! dela med diiiiiiiig!
men iaf gå in på min blogg och checka in den!
Den är GRYYYYYYM!
KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL KUNGEN
peeeeeace!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0