Ett halv år med min underbaraste <3

Rubriken säger allt. Dom här 6 månaderna med dig Sebastian har varti dom bästa i mitt liv, du är den jag kan dela glädje och sorg med <3 är så sjukt jävla glad att jag har träffat dig. annars vet jag inte vad som skulle ha hänt med mitt liv. Du kom in i mitt liv som en ängel och räddade mig när allt va som värsta. Går inte att förklara hur mycket du betyder för mig! DU är verkligen mitt allt! även om vi bråkar eller någon så kommer jag alltid älska dig! men önska bara det va du och jag .. ingen som förstör allt som är vårat .. För jag älskar dig för mycket för att någon gång kunna förlora dig .. den dagen tar mitt liv slut totalt ... hoppas aldrig den dagen kommer. för vad vore jag utan dig min underbara? ingenting! Jag skulle aldrig lämna dig för något i världen. det är dig jag vill dela resten av mitt liv med <3
Jag älskar dig Sebastian Paulsson Gölin <3 du nu och föralltid <3 :*

Kul liv .. VET :D

jag vet inte så social på bloggen (a) men ja.. haft mycket att gör.. eller bara inte orkat x) ny skola som ni vet :D trivs skit bra :) nya vänner och så :) bra klass :)
studiedag idag (a) skit skönt, sov hos sebbe igår till idag nice :D vi va vakna till typ 6? x) och blev väckta av hans syrra anika som sa att vi skulle va ensamma och ta hand om djuren :p inget jag hade problem med (a) ÄLSKAR DJUUUR (a) så vi tog upp alla kissebebisar ett tag x) och jag lekte lite med Caesar ..:)
sen va jag tvungen att plugga också -.-' jaja kan det mesta iaf :) stolt (a)
sen på lördag är det öppethus segt men det är bara ca 3 timmar och vi får ledigt hela måndagen ist :D min och sebbes halvårs dag :D passar ju bra :) <3
jaja inte mycket mer att berätta .. puss <3
eller juu (a) Dobby kissa i sebbes säng xD fan va jag garva x) såg så kul ut (a) <3
läskig bild :O
fan vad sur hon ser ut att va :O
haha han kollade på film , helt inne i den xD
aw, min sötnos somnade i min väska :)
lilla Dobby :D
mina sötnosar :D
syskonkärlek :D
bildbomb på bebisarna (a) MEN DOM ÄR JU FÖR JÄVLA SÖTA!!!

Första dagen på Tornhagen :)

första dagen på nya skola var helt okej (y) :) men kommer inte få något betyg i fysik :/ inte direkt bra . men får kämpa till våren istället :) sen efter skolan drog jag, linnea och diba till stan. kolla runt lite sen drog man hem.. har prov på ONSDAG i fysik .. inte för jag behöver göra det men :p kan inte plugga heller inte fått någon bok .. x)

ny hårfärg , ny skola :D

Helgen spenderades som vanligt med älskling (a) och jaa.. vi gjorde väl inte så mycket? x) kollade på film och myste bara :)
Fredags va sista dagen på Tokarp :) skönt :D kommer sakna några men inte många. aja . iaf så slutade vi halv 4 -.-' så mötte mamma och sebbe mig på parkeringen utanför kärna , där vi har musik :p så åkte vi till Tokarp , hade glömt mitt lås x) sen drog vi och köpte hårfärg , sen drog vi hem :) käkade taco och kollade på idol med mamma pappa och sebbe , mycker skratt x)
Lördag gände inte så mycket :p sebbe och jag kolla film hela dagen typ ..x) så käkade vi hembakad pizza på kvällen (a)
Idag kollade sebbe och jag film till vi skulle skjutsa hem han ..:( alltid lika segt att lämna han :( blir helt tom ..:/ aja  sen åkte hem och badade :P sen käkade , sen färgade håret :D blev nöjd (a) mörkare än jag trodde men det blev bra :) sen har jag inte gjort så mycket mer än datan :) sen blir det idol :) ska lägga mig tidigt idag :O man vill ju inte somna i skolan första dagen .. xD haha . hoppas det går bra imorgon då , så man inte skämmer ut sig första dagen x) haha skulle inte förvåna mig om jag gjorde det ... aja önska mig lycka till :D

everything is my fault ..

tjejen: varför är du efter mig? pojken: för jag är kär i dig. tjejen: då har du inte sett min vän. hon är snyggare och han står bakom dig. pojken:*vänder* , det finns ingen där? tjejen: om du verkligen älskade mig skulle du inte ha vänt dig om.


you said forever .. but what happened to the second you said? or is it just me? or more ...



Kärlek till låtarna! <3


Vi två i en kärlek <3

Du är mitt liv, mitt allt, mitt hopp, min kärlek och mycket mer .. min kärlek till dig går inte att beskriva med ord. Men jag hoppas du vet att jag alltid kommer älska DIG!! <3

Hejdå Tokarp, HEJ Tornhagen :D <3

På måndag blir det att byta skola :D äntligen! Klass 8c here i come :D

Robert Cederborg .. <3

Idag är det 1 år sen du dog ... Vi tänker på dig och hoppas du har det bäst där du nu är <3

RSS 2.0